20 maart 2020*: Stiltetour in Leimuiden

 
Ronald Koops & Mirjam van der Vegt gaan weer samen op Stiltetour. Het thema voor het nieuwe programma is ‘Van presteren naar liefhebben’.
 
Een kort filmpje vind je hier.
*Vanwege het coronavirus is de Stiltetour van 20 maart niet doorgegaan. Mogelijk volgt er een nieuwe datum.
 
Tijdens het nieuwe programma van de Stiltetour reis je op met Simon Petrus, een visser uit de Bijbel. De visser van grote hoogtes en diepe dalen. Een man die moest presteren in zijn leven, wilde hij zijn boterhammen op tafel krijgen. Petrus werd uitgenodigd om lief te hebben en faalde daarin. Je gaat samen met Petrus op reis van tekort naar verbondenheid. Van lege handen naar een nieuwe roeping.
 
Samen met Petrus op weg van presteren naar liefhebben. Je leert net als hem de basis van vertrouwend ontvankelijk leven, zonder je temperament te verliezen. Stiltetrainer Mirjam van der Vegt en musicus Ronald Koops brengen je – door een verbeeldende reis met muziek en stiltewoorden – terug in je eigen hart en dat van God.
 
Bezoekers waarderen de vorige Stiltetour met gemiddeld een 9,0. Enkele reacties:
“Een weldaad voor de ziel. Je eigen gedachten komen tot rust. Je mag er zijn, gewild door God, bemind” (Christa).
“Origineel programma; ik werd echt meegenomen de stilte in. De eenvoud maakte het heel sterk. Deze avond stimuleert me om dagelijks stilte te gaan toepassen; het is geen eenmalige ervaring” (Wijnand).
 
Nieuw aan deze tour is dat je de weken voorafgaand aan de avond al wordt meegenomen door middel van een bijbelrooster dat je kunt downloaden als je een kaart hebt besteld. Reserveer je tijdig, dan ontvang je bovendien gratis het boek Faalkunst bij je kaart.
 
Data & plaats:
20 maart 2020*, 20:00 – Protestantse Gemeente De Ontmoeting Leimuiden
Dorpsstraat 51 Leimuiden
 
Meer informatie en kaarten: www.truetickets.nl/stiltetour en www.stiltetour.nl
 
Over de Stiltetour
De Stiltetour bestaat sinds 2011. De tour is een concept van Mirjam van der Vegt & Ronald Koops en nodigt bezoekers via onderwijs, muziek en contemplatie uit om de rust te ervaren die alleen God kan geven.
 
Mirjam van der Vegt is stiltetrainer. In haar boeken, romans en non-fictie, neemt ze je mee op reis naar nieuwe inzichten. www.mirjamvandervegt.nl. Ronald Koops maakte een aantal instrumentale rustgevende piano-cd’s. www.ronaldkoops.nl