Gebouwen


 
 
 
 
 
 
 
In 2012 is de monumentale Dorpskerk grondig gerestaureerd. Vanaf 23 december 2012 worden alle diensten in de Dorpskerk gehouden. Naast de Dorpskerk is een nieuw kerkelijk centrum (De Ontmoeting) gebouwd. Hier vinden alle activiteiten van onze kerkelijke gemeente plaats, maar de Ontmoeting zet haar deuren ook open voor de maatschappij, het dorp. Het is een plek waar ruimte is om elkaar te ontmoeten.
 

Dorpskerk – Kloostergang – De Ontmoeting: locaties met mogelijkheden!

De monumentale Dorpskerk (uit 1805) is een officiële trouwlocatie van de gemeente Kaag en Braassem.
De Dorpskerk (200 zitplaatsen) is voor plechtige, zakelijke en culturele gelegenheden te huur.
Het kerkelijk centrum De Ontmoeting (bouwjaar 2012) heeft 4 zalen, variërend van 10 tot 150 personen + keuken en een stiltetuin. Beide locaties zijn met elkaar verbonden door een brede Kloostergang.
 
 
Voor info over voorzieningen wat betreft catering, beeld & geluid, prijzen, enz. kunt u contact opnemen met Josina Vonk, beheerder van de Protestantse gemeente, e-mail beheerder@pgleimuiden.nl, tel. 06 43400295.
 
 
Over de kerk als trouwlocatie: ‘De sfeervolle kerk voelt intiem en feestelijk. De bijbehorende kloostergang is ideaal om een receptie te houden. Op onze trouwdag was het heerlijk weer en konden we gebruik maken van het terras en de tuinen. Al met al een zeer fijne locatie!’ aldus Anna Judica & Nathan.

Kloostergang
Kloostergang
Terras
Terras
Terras en tuin
Terras en tuin