De commissie Beeld en Geluid verzorgt het beeld (via beamer) en het geluid tijdens kerkdiensten in de Dorpskerk en de uitzendingen van de kerkdiensten via de kerktelefoon en internet. De commissie zorgt voor het beheer en onderhoud van de aanwezige apparatuur. Via www.kerkomroep.nl zijn de kerkdiensten te beluisteren of terug te luisteren. U hoeft niet in te loggen maar klikt onder ‘Uitzending’ op luisteren van de dienst die u wilt beluisteren.

Samenstelling:

  • Gert Rietdijk
  • Jacques Roodenburg
  • Els van Elderen
  • Marianne Tukker
  • Frank Hoogeveen

Dienst van eerste Kerstdag vanuit de Dorpskerk in Leimuiden is terug te kijken en luisteren via YouTube.

Dankdienst voor het leven van mevrouw Tjerry Smit – Sandbrink op woensdag 8 december 2021 om 14.00 uur vanuit de Dorpskerk in Leimuiden.
De dienst is met beeld te volgen via YouTube en te beluisteren via www.kerkomroep.nl. U hoeft voor Kerkomroep niet in te loggen maar klikt onder ‘Uitzending’ op luisteren bij de dienst die u wilt beluisteren.

Bevestigingsdienst ds. Gerard van Viegen op zondag 29 augustus
Zondag 29 augustus heeft de bevestiging en intrede van onze nieuwe predikant ds. Gerard van Viegen plaatsgevonden. De dienst is zowel YouTube als via www.kerkomroep.nl terug te kijken/luisteren. De liturgie van zondag 29 augustus kunt u hier bekijken.

Klik hier voor de foto’s.